Haber

Kocaeli’de otobüs şoförü kediyi aracı durdurarak kurtardı

Etkinlik, Kocaeli Türkiye’nin İzmit ilçesine bağlı Şirintepe Mahallesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Alt geçidin duvarına tırmanan yavru kediyi gören bazı vatandaşlar, hayvanı kendi imkanlarıyla kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

“HER MERHAMETLİ ADAM BUNU YAPARDI”

Bölgede sefer yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark halk otobüsünün şoförü Serkan Timur, mahsur kalan kediyi fark edince otobüsü durdurdu. Timur duvara kadar çektiği otobüse bindi, kediyi kurtardı, bir iman yerine götürdü ve bıraktı. O anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kediyi kurtardığı görüntülerle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan Serkan Timur, “Çok mutluyum. Sosyal medyada çok fazla övgü aldım. İyi dilekleri için herkesten Allah razı olsun. Sanırım her merhametli insan bunu yapabilir.”

KOCAELİ BELEDİYESİ’NDEN TEBRİKLER

Kocaeli Belediyesi’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tebrik ettiği Timur, olayı şu sözlerle anlattı: “Yolda 2 kişi gördüm. Kedi duvardaydı. Kedinin yola atlama veya yola atlama ihtimalini düşünmekten vazgeçtim. yukarıdaki anayola çıkıyorum aracımın dörtlülerini yaktım güvenli bir şekilde yol kenarına bıraktım küçük sehpa gibi bir şey gördüm onu ​​aldım arabanın üstüne çıktım kediyi kurtardım .

“BENİ KURTARMAYA YARDIM EDENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

Çok memnun oldum. Sosyal medyada çok fazla iltifat aldım. İyi dilekleri için herkesten Allah razı olsun. Bence her merhametli insan bunu yapabilir. Kediyi aldıktan sonra alt katta bir bayan ve bir adam da çok keyifliydi. Kendilerine de ayrı ayrı teşekkür ederiz. Oradaki dikkatli bakışlarından anladım.

haberosmancik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu